Kraamcadeau voor Kampioensbaby’s!

Op woensdag 14 februari is het niet alleen Valentijnsdag maar ook precies negen maanden na 14 mei 2017, de dag dat Feyenoord kampioen van Nederland werd! Het zou de komende weken zomaar kunnen leiden tot een geboortegolf van Kampioensbaby’s in Rotterdam en omstreken…

Voor deze Kampioensbaby’s heeft de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes een wel heel bijzonder kraamcadeau: een gratis Kameraadjes-lidmaatschap voor de volledige looptijd van veertien jaar.
 

Meld de Kampioensbaby nu aan

Ken jij of heb jij een echte Kampioensbaby*? Giet het Feyenoord-gevoel dan met de paplepel in en maak deze jonge supporter gratis lid van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes! Vul het formulier hieronder in, upload een foto en het geboortekaartje van jouw Kampioensbaby en krijg het Kameraadjes-lidmaatschap gratis. Een select aantal Kampioensbaby’s krijgt zelfs de kans om op de foto gezet te worden met de kampioensschaal!

*Kampioensbaby’s zijn baby’s geboren op 14 februari 2018. Alle baby’s die op deze datum geboren zijn, krijgen een gratis Kameraadjes-lidmaatschap tot en met 30 juni 2032. Je kunt namelijk tot maximaal je veertiende lid zijn van Kameraadjes. Baby’s die zijn geboren tussen 7 februari 2018 en 21 februari 2018 (met uitzondering van 14 februari 2018) krijgen tot het einde van seizoen 2017-2018 het Kameraadjes-lidmaatschap gratis.

Geen Kampioensbaby maar wil je wel graag Kameraadje worden? Meld je nu aan!