Word lid

Feyenoord - Villarreal

Feyenoord neemt het komende donderdag, 27 juli, op tegen Villarreal. Dit is eerste oefenwedstrijd die Feyenoord in De Kuip speelt na weken van hard trainen en voorbereiden op het nieuwe seizoen. Wat leuk dat jij hier bij aanwezig bent. Op deze pagina vind je handige informatie over de Kameraadjeswedstrijd, zodat je goed voorbereid naar De Kuip kunt komen!

Aanvang

De wedstrijd begint om 19:00 uur, maar de poorten gaan al eerder open. Je kunt al om 16:30 uur naar binnen via poort 53 - 58 aan de groene zijde om deel te nemen aan de activiteiten. Vanaf 17:30 uur openen de overige poorten aan de gele, blauwe en oranje zijde en kun je het stadion overal betreden. Je hoeft dus niet per se de poort te gebruiken die op jouw ticket vermeld staat. Is het ergens druk? Gebruik dan gerust een andere poort! Vanaf het moment dat de poorten open zijn kun je deelnemen aan diverse activiteiten en natuurlijk wat eten/drinken halen in het stadion. 

 

Vervoer

In de regio Rotterdam zijn er momenteel diverse werkzaamheden. Wil je meer weten over de bereikbaarheid van het stadion? Klik dan hier.


Activiteiten

Feyenoord zit middenin de voorbereidingsperiode. Na een intensief trainingskamp staat er op 27 juli een oefenwedstrijd tegen Villarreal op het programma. Hiermee stoomt Feyenoord zich klaar voor het nieuwe seizoen. Ben jij ook al klaar voor het nieuwe seizoen? Om hier achter te komen zijn er voorafgaand aan de wedstrijd verschillende activiteiten om jouw reactievermogen, behendigheid en snelheid te testen. Ook kun je met Feyenoord-mascotte Coentje op de foto en jezelf laten schminken in de Kameraadjestent. De activiteiten starten om 16:30 uur en eindigen als de wedstrijd start (om 19:00 uur).

 

Coentje zal op de volgende tijdstippen aanwezig zijn:

  • 16:45 - 17:20

  • 17:40 - 18:10

  • 18:30 - 18:50

 

Weer

Helaas wordt er regen voorspeld. De activiteiten zullen buiten zijn, doe daarom goede regenkleding en een warme jas aan. Tussen 16.30 – 17.30 uur worden er poncho’s uitgedeeld bij de ingangen een de groene zijde. 

 

Tijdens de wedstrijd

Om deze wedstrijd nog specialer te maken voor Kameraadjes, krijgen vijftig Kameraadjes de kans om als vlaggenkind mee het veld op te lopen. Er zal contact opgenomen worden met de Kameraadjes die uitgekozen zijn om mee het veld op te gaan.

 

Na de wedstrijd

Voor en tijdens de wedstrijd worden foto's gemaakt. Deze zullen later gedeeld worden op www.kameraadjes.nl

 

Wij wensen jou alvast heel veel plezier bij deze wedstrijd!