Word lid

Feyenoord - Go Ahead Eagles

Op zaterdag 30 september staat alweer de derde Kameraadjeswedstrijd op het programma en jij bent erbij. De wedstrijd Feyenoord - Go Ahead Eagles wordt om 16:30 uur afgetrapt in De Kuip. Om er een extra leuke dag voor de Kameraadjes van te maken zijn er voorafgaand aan de wedstrijd verschillende leuke activiteiten georganiseerd. Benieuwd naar het thema en het programma? Lees gauw verder om te zien wat je allemaal kunt verwachten.
Aanvang
Om 16:30 uur wordt de wedstrijd afgetrapt in De kuip, maar voor die tijd is er een hoop te beleven rondom het stadion. Vanaf 14:00 uur gaan de poorten open aan de blauwe zijde. Iedereen met een ticket voor de gele, blauwe, groene of oranje zijde kunnen bij de blauwe zijde naar binnen om deel te nemen aan de activiteiten. Je hoeft dan dus geen gebruik te maken van de poorten die staan aangegeven op jouw ticket. Is het ergens rustig, gebruik dan gerust een andere poort! Vanaf 14:30 uur kan je alleen nog naar binnen via de poorten die op jouw ticket staan.  
 
Activiteiten
Gjivai Zechiël is pas 19 jaar en toch heeft hij al zijn debuut gemaakt voor Feyenoord 1 in De Kuip. In de wedstrijd tegen Almere City kwam zijn jongensdroom uit. Maar hoe heeft hij dat kunnen bereiken? Voorafgaand aan de Kameraadjeswedstrijd kun jij ervaren welke oefeningen Gjivai heeft moeten doen om een profvoetballer te worden.

Feyenoord Soccer Schools en #krachtvanFeyenoord laten, door middel van verschillenden oefeningen, zien hoe er wordt getraind bij de Feyenoord Academy. Zij gaan jou testen op reactievermogen, snelheid, scherpte en doorzettingsvermogen. Ga jij de uitdaging aan?

Wat kun je verwachten?
• Slalomparcours: test hoe handig je bent aan de bal.
• Reactiesnelheidsspel: hoe snel kan jij reageren op de blazepods?
• Snelheidsparcours: schiet zo snel mogelijk vier ballen in een bucket.
• Voetbalparcours: hoe scherp ben jij nog na het parcours?
• X-wall: test je voetbalskills op de X-Wall met de Soccer Skill Game! Raak zoveel mogelijk targets, maar pas op voor de keeper.
• Robotvoetbal: leer hoe je een goal na programmeert.

Daarnaast kun je met Feyenoord-mascotte Coentje op de foto en jezelf laten schminken in de Kameraadjestent. Coentje zal op de volgende tijdstippen aanwezig zijn:
• 14:20 – 15:00 uur
• 15:15 – 15:40 uur

• 15:55 – 16:20 uur

 

Het programma start om 14:00 uur en eindigt als de wedstrijd start (om 16:30 uur). De activiteiten vinden plaats op de gehele groene zijde plaats en in de Olympia campus. Let op: de zijde wordt opgesplitst door het uitvak. Via de binnenring kom je aan de andere kant van het uitvak.

Benieuwd waar je alle activiteiten kan vinden? Hieronder vind je de plattegrond.

Plattegrond Kameraadjeswedstrijd Feyenoord - Go Ahead Eagles

  

Vervoer
Zaterdag wordt er drukte verwacht in het verkeer rondom De Kuip. Om die reden adviseren wij om op tijd te vertrekken. Ga goed voorbereid op weg, vertrek op tijd en zorg dat je op tijd in De Kuip bent, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd. 

 

In de regio Rotterdam zijn er momenteel diverse werkzaamheden. Wil je meer weten over de bereikbaarheid van het stadion? Klik dan hier.

Making Memories
Samen gaan we mooie nieuwe herinneringen maken tijdens deze Kameraadjeswedstrijd. Die herinneringen leggen wij graag voor jullie vast. Voor en tijdens de wedstrijd worden er foto's gemaakt. Deze zullen later gedeeld worden op de website van de Kameraadjes.

Wij wensen jou alvast heel veel plezier bij deze wedstrijd!