Word lid

Feyenoord - Fortuna Sittard

Het lange wachten is voorbij! Aanstaande zondag 13 augustus is het zo ver, dan wordt het nieuwe seizoen om 14:30 uur in eigen huis afgetrapt tegen Fortuna Sittard. Naast dat het de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen is, is het ook een Kameraadjeswedstrijd. Om er een extra leuke dag van te maken, zijn er voor de wedstrijd verschillende activiteiten. Benieuwd naar het programma? Lees gauw verder om te zien wat je allemaal kunt verwachten.
Aanvang
Om 14:30 uur klinkt het eerste fluitsignaal en gaat de bal rollen in De Kuip, maar de poorten gaan al eerder open. Vanaf 12:00 uur kan je het stadion betreden aan de blauwe zijde. Om 12:30 openen de overige poorten aan de gele, groene en oranje zijde en kun je het stadion overal betreden. Je hoeft niet de poort te gebruiken die op jouw ticket vermeld staat. Is het ergens rustig, gebruik dan gerust een andere poort!

Vervoer
In de regio Rotterdam zijn er momenteel diverse werkzaamheden. Wil je meer weten over de bereikbaarheid van het stadion? Klik dan hier.

Activiteiten
Het team van Arne Slot heeft de afgelopen periode hard getraind om het nieuwe seizoen fit en sterk te beginnen. Maar niet alleen voor Feyenoord is dit de start van het nieuwe seizoen. Ook voor velen van jullie zal de voetbalcompetitie snel gaan beginnen. Ook jij moet weer fit zijn om het nieuwe seizoen goed te starten. Ben jij er eigenlijk al klaar voor?

Om hier achter te komen zijn er voorafgaand aan de wedstrijd verschillende activiteiten om jouw kracht, behendigheid en snelheid te testen. Je wordt getest op hoe hard je kunt schieten maar ook hoe snel en handig je aan de bal bent. We dagen jou uit om te laten zien dat je net zo klaar zijn als jouw Feyenoord-held.

Daarnaast kun je met Feyenoord-mascotte Coentje op de foto en jezelf laten schminken in de Kameraadjestent. De activiteiten starten om 12:30 uur en eindigen als de wedstrijd start (om 14:30 uur).

Coentje zal op de volgende tijdstippen aanwezig zijn:
• 12:40 – 13:10 uur
• 13:30 – 14:10 uur

Na de wedstrijd
Voor en tijdens de wedstrijd worden foto's gemaakt. Deze zullen later gedeeld worden op de website van de Kameraadjes.

Wij wensen jou alvast heel veel plezier bij deze wedstrijd!