Word lid

Feyenoord - Fortuna Sittard

Feyenoord neemt het komende zaterdag (22 oktober) op tegen Fortuna Sittard. Dit is een Kameraadjeswedstrijd. Op deze pagina vindt je handige informatie, zodat je goed voorbereid naar De Kuip kunt komen!

Hieronder staan vijf punten die jij echt moet weten voor het bezoeken van de Kameraadjeswedstrijd Feyenoord - Fortuna Sittard!

1. Aanvang
De wedstrijd begint om 16:30 uur, maar de poorten zijn al eerder open. Je bent welkom vanaf 14:30 uur. Dan kun je deelnemen aan de activiteiten of natuurlijk wat eten/drinken halen in het stadion.

2. Vervoer
Het stadion is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar kijk altijd eerst op internet of er werkzaamheden zijn. Wij adviseren je om je reis vooraf te plannen via 9292ov.nl. Kom je met de auto? Bekijk dan zeker ook deze pagina over de bereikbaarheid van ons stadion. Let op: het is erg druk rondom het stadion op wedstrijddagen. Kom op dus op tijd deze kant op!

3. Activiteiten
Op het terrein staan verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen. Ga met Coentje op de foto, test jouw voetbal-skills of scoor een nieuwe Feyenoord-outfit bij de Fanshop.

4. In het stadion
In het stadion kun je op verschillende plekken eten en drinken halen. Sinds de start van dit seizoen betaal je niet meer met muntjes, maar hanteren we cashless payment. Als je jouw plekje op het vak hebt gevonden kun je genieten van de wedstrijd. Moedig onze spelers hard aan en vergeet niet te genieten van de sfeer en de wedstrijd.

5. Na de wedstrijd
Voor de wedstrijd en tijdens de wedstrijd worden foto's en video's gemaakt. Deze zullen we na het weekend op www.kameraadjes.nl delen. Wanneer de beelden online staan wordt je per email op de hoogte gebracht!

Wij wensen jou alvast heel veel plezier bij deze wedstrijd! Bekijk onderstaande aftermovie van de Kameraadjeswedstrijd Feyenoord - RKC Waalwijk (seizoen 2021-2022).