Het programma

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan 10% korting in de (online) Feyenoord Fanshop!

Het programma

HET PROGRAMMA
Op deze pagina houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het programma van het Metro Kameraadjes Voetbalfeest.
Het Voetbalfeest op zondag 29 maart begint om 11.00 uur en eindigt pas om 17.00 uur.
De programmering ziet er als volgt uit:

11.00 uur Start Metro Kameraadjes Voetbalfeest
15.00 uur  Start Binnenprogramma met o.a. optreden Gers Pardoel
16.00 uur  Einde Binnenprogramma en start handtekeningsessies
17.00 uur  Einde

Plattegrond
Hier vind je de plattegrond van het Voetbalfeest, met daarop een overzicht van alle activiteiten. Kun je alvast jouw ideale route samenstellen!

Speciale Rondleiding tijdens het Voetbalfeest
Heb je altijd al eens willen weten hoe het voelt om als speler door de spelerstunnel te lopen? Of om op de stoel van de trainer te zitten in de dug-out? Je kunt in je eigen tempo van locatie naar locatie wandelen, dus je kunt zelf bepalen hoe lang jouw rondleiding door De Kuip duurt. Per onderdeel is er een rondleider aanwezig, die jou allerlei leuke en bijzondere wetenswaardigheden vertelt. 
Update: Het is niet meer mogelijk kaarten te bestellen voor de verkorte rondleiding. Alle beschikbare kaarten zijn inmiddels uitverkocht.

Gratis met de bus of tram van de RET naar het Voetbalfeest!
Kinderen in de leeftijd 0-14 jaar reizen zondag 29 maart gratis met de bus en tram van de RET naar De Kuip. Als je met een betalende volwassene reist, mag je samen met nog maximaal 2 andere Kameraadjes gratis met de bus of tram van de RET mee naar De Kuip! 

Je toegangsbewijs voor het Kameraadjes Voetbalfeest kan je aan de buschauffeur of conducteur laten zien. Vanuit de tram of bus loop je zo naar het Metro Kameraadjes Voetbalfeest in de Kuip. 

Tramlijn 23 en buslijn 48 stoppen voor De Kuip.

Activiteiten voor de allerkleinsten
Ook voor Kameraadjes tussen de 0-2 jaar zijn er voldoende leuke activiteiten op het Voetbaalfeest. Er is een klim- en klauterruimte waar de allerkleinsten zich kunnen uitleven. 
Er is een ballonnenartiest die mooie creaties maakt en schrijver Eus Roovers leest voor uit het enige echte Feyenoord voorleesboek.

Baby Fotoshoot, speciaal voor Kameraadjes tussen de 0 en 1 jaar.
Je kent de foto’s wel, van spelers die zojuist een nieuw contract hebben getekend bij Feyenoord. In de Feyenoord Business Unit presenteren ze zich aan het grote publiek; een prachtig moment!
Feyenoord biedt Kameraadjes tussen de 0 en 1 jaar de kans om ook zo’n moment mee te maken.  
Tijdens deze unieke fotoshoot gaat het jonge Kameraadje in de Feyenoord Business Unit op de foto met een Feyenoord-speler en Coentje. De foto’s komen online te staan op de website van Feyenoord.
Het aantal beschikbare plaatsen in beperkt! Vooraf inschrijven is noodzakelijk, hiervoor ontvangen Kameraadjes in de leeftijd 0-1 jaar een uitnodiging per email.

Gers Pardoel geeft een spetterend optreden tijdens Voetbalfeest!
Het is bevestigd! Nederlands bekendste rapper en popicoon Gers Pardoel treedt op tijdens het Metro Kameraadjes Feest in De Kuip.  Je kent Gers natuurlijk van zijn nummer 1-hit ‘Ik neem je mee’ en ‘Bagagedrager’.
Op 29 maart verandert De Kuip eenmalig weer even in een concertpodium. Zorg dus dat je dit optreden niet mist!
Gers Pardoel

Pepijn Gunneweg presenteert…
En we hebben nog een leuk nieuwtje: Pepijn Gunneweg die je kent van de BZT show en Klokhuis zal het binnenprogramma presenteren.
Pepijn Gunneweg

Feyenoord Soccer Schools is aanwezig om clinics te geven 
Tijdens de clinics van Feyenoord Soccer Schools train je onder leiding van bekende Feyenoord-trainers op de Feyenoord-manier. Zo kun je jezelf ontwikkelen als voetballer en nóg beter worden!

Grootste spandoek ooit
TIFO Rotterdam is de groep die al die mooie spandoeken en vlaggen maakt die je bij wedstrijden in De Kuip ziet. Samen met hen kun je tijdens het Metro Kameraadjes Voetbalfeest mee helpen schilderen aan het grootste Kameraadjes-spandoek ooit! Dit spandoek wordt getoond bij de wedstrijd Feyenoord – Go Ahead Eagles op zondag 19 april.