Hardlopen door De Kuip! Doe jij mee?

Hardlopen door De Kuip! Doe jij mee?

Op 24 mei 2017 vindt de tweede editie plaats van de Feyenoord Foundation FunRun: het leukste hardloopevenement voor het goede doel. Tijdens dit evenement loop je langs, door en in het mooiste stadion van Nederland: De Kuip. Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Feyenoord-spelers mogen komen. De Feyenoord Foundation FunRun is een evenement voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers.

Speciaal voor Kameraadjes is er de KameraadjesRun. Je voelt je net als Dirk Kuyt, Tonny Vilhena en de andere Feyenoord-spelers, want je mag door de spelerstunnel en langs het veld van De Kuip lopen! Vind je het eigenlijk gezelliger om met je ouders, broertjes, zusjes of vriendjes en vriendinnetjes te lopen? Dan kun je ook meedoen aan de FamilieRun. Jouw relatienummer heb je nodig om je gratis kaartje voor de KameraadjesRun te verzilveren bij het inschrijven. Dit kun je eenmalig doen.

Hieronder vind je de belangrijkste informatie:

Programma

Vanaf 14:00 uur                      stadion open

15:30 uur                                start KameraadjesRun – 800 meter

18:00 uur                                start FamilieRun – 1500 meter

19:15 uur                                start 5 km Run

20:30 uur                                start 10 km Run

Goede doelen

Wij hopen samen met jou zoveel mogelijk geld op te halen voor de twee goede doelen: het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation. Dankzij het Feyenoord-donatieplatform kunnen jij of jouw ouders snel en eenvoudig een eigen actiepagina aanmaken voor het goede doel en jouw actie delen met familie en vrienden.

Voor de drie deelnemers die de meeste donaties hebben opgehaald voor het goede doel, hebben we mooie prijzen. Nummer één wint een wedstrijdarrangement bij een wedstrijd van Feyenoord 1, nummer twee ontvangt een gesigneerd Feyenoord-shirt en nummer drie krijgt een gesigneerde bal.