Doe mee aan de Feyenoord Experience!

Wil jij jouw bezoek aan een thuiswedstrijd van Feyenoord nóg leuker maken? Geef je dan samen met jouw ouder/begeleider op voor Feyenoord Experience door onderstaand formulier in te vullen! *Aanmelden kan tot en met 13 januari 2019. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

De Feyenoord Experience vindt plaats voor aanvang van de thuiswedstrijd die je gaat bezoeken. Tijdens de Feyenoord Experience gaan speciaal voor jou deuren open die normaal gesloten blijven. Je mag samen met jouw ouder/begeleider De Kuip al binnen voordat de andere supporters naar binnen mogen en je wordt ontvangen in de Feyenoord Campus, een ruimte die is geopend door Giovanni van Bronckhorst.

Je test jouw Feyenoord-kennis samen met die van je ouder/begeleider. Zijn jullie de winnaars van die quiz? Dan win je een mooie prijs! Ook mag je jouw favoriete Feyenoord-opstelling aller tijden maken én de uitslag van de wedstrijd voorspellen.

Tip: selecteer zo veel mogelijk wedstrijden. Des te groter is de kans dat je wordt uitgekozen om deel te nemen aan de Feyenoord Experience. Zowel Kameraadje als ouder/begeleider dienen in het bezit te zijn van een wedstrijd- of seizoenkaart.

  • Pick a date.
  • Meerdere selecties mogelijk

  • *Zowel Kameraadje als ouder/begeleider dienen in het bezit te zijn van een wedstrijd- of seizoenkaart.