Feyenoord op weg naar Europa

Op dit moment ziet het er naar uit dat Feyenoord op de derde plaats gaat eindigen in de Eredivisie. Helaas geen eerste of tweede plek dus, maar toch een knappe prestatie van de mannen van trainer Fred Rutten. De derde plaats betekent namelijk dat Feyenoord ook komend seizoen in de Europa League speelt. We weten allemaal hoe geweldig de Europese wedstrijden van dit seizoen waren, denk nog maar eens aan de prachtige overwinning op Sevilla! Dat smaakt naar meer en dus hopen we dat we nog een keer zo’n mooi avontuur gaan beleven.

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan 10% korting in de (online) Feyenoord Fanshop!

Feyenoord op weg naar Europa
Seizoen bijna ten einde
De tijd vliegt, want nog maar vier wedstrijden en dan zit het seizoen 2014-2015 erop voor Feyenoord. Voordat onze helden gaan genieten van een welverdiende vakantie, staan er nog een paar mooie wedstrijden op het programma. Zo speelt de ploeg nog tegen bekerfinalist PEC Zwolle, terwijl ook de kraker tegen Vitesse erg spannend belooft te worden. De wedstrijd tegen de Arnhemmers op 10 mei is bovendien de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen, een mooi moment voor de spelers dus om het publiek te bedanken voor alle steun! 

Kuyt terug naar De Kuip!
Stiekem kijken we al uit naar volgend seizoen, al is het alleen maar omdat we dan Dirk Kuyt weer op het heilige gras van De Kuip kunnen bewonderen. Vorige week maakte Feyenoord bekend dat de topspits terugkeert in het rood-wit. Tussen 2003 en 2006 was Kuyt al Feyenoorder en in die tijd was 
hij razend populair bij de supporters. Vooral dankzij zijn doelpunten, want in drie seizoenen scoorde hij maar liefst 71 keer! Natuurlijk hopen we dat hij volgend seizoen net zo goed speelt of misschien zelfs beter, zodat we weer vaak kunnen juichen in De Kuip.