Feyenoord groepswinnaar in Europa League!

Feyenoord doet het dit seizoen geweldig in de Europa League. Na de mooie 2-0 overwinning op Sevilla FC (de winnaar van de Europa League van vorig seizoen!) versloegen de mannen van trainer Fred Rutten donderdag Standard Luik met 0-3. Daardoor eindigde Feyenoord als eerste in de poule en kan de ploeg tijdens de loting voor de volgende ronde niet gekoppeld worden aan enkele hele goede tegenstanders.

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!

Feyenoord groepswinnaar in Europa League!

Vanaf de volgende ronde van de Europa League strijden in totaal 32 teams om de winst van het toernooi. Feyenoord is daar één van, terwijl ook de Nederlandse clubs Ajax en PSV nog meedoen. De eerstvolgende wedstrijden in het toernooi staan gepland in het nieuwe jaar, op 19 en 26 februari. Komende maandag bij de loting wordt bekend tegen wie het team dan moet spelen. Grote clubs als Liverpool (Engeland), Celtic (Schotland) en AS Roma (Italië) kunnen zomaar als tegenstander uit de koker komen!

Ook na de winterstop staan er Feyenoord dus hoe dan ook enkele mooie wedstrijden te wachten, terwijl uiteraard ook de Eredivisie dan weer in volle gang is. Met nog drie duels in de eerste seizoenshelft te gaan (AZ-thuis, PSV-uit en NAC Breda-uit) nadert momenteel een welverdiende rustperiode voor de spelers, die er alles aan doen om ook in de Nederlandse competitie mee te strijden om de bovenste plaatsen. Genoeg om naar uit te kijken dus!