Eerste stap in De Kuip

Jouw kleine Feyenoord-supporter kan waarschijnlijk net (of bijna) lopen en begint met het ontdekken van de wereld om zich heen. Het nieuwe lid van de Feyenoord-familie zet de eerste stapjes in huis, in de speeltuin en natuurlijk als echt Kameraadje: in De Kuip.

Feyenoord Juniorclub Kameraadjes geeft haar jongste supporters de kans om deze eerste stapjes vast te leggen. Op maandag 6 mei* vindt daarom een exclusief evenement voor Mini’s plaats: ‘Eerste stap in De Kuip’. Tijdens dit evenement worden nieuwe piepjonge Feyenoord-supporters uitgenodigd voor een (verkorte) rondleiding van een uur langs de meest bijzondere plekken van het stadion.

Voordat jouw Mini met jou door de spelerstunnel naar het veld gaat, wordt er een voetafdruk met verf op een officieel certificaat gemaakt. Eenmaal aangekomen bij het veld van De Kuip, zal jouw Kameraadje op de foto worden gezet óp de middenstip van de heilige grasmat. Een unieke ervaring!

*Wegens grootschalige evenementen in De Kuip is de Juniorclub helaas genoodzaakt om voor het evenement ‘Eerste stap in De Kuip’ uit te wijken naar een doordeweekse dag.

Iedere rondleiding start om de 15 minuten. De eerste rondleiding zal starten om 09:00 uur en de laatste om 17:00 uur.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor dit evenement start op zaterdag 6 april om 09:00 uur. Per Kameraadjeslidmaatschap kan één kaart voor € 5,- per stuk worden gekocht. Deze kaart biedt toegang tot ‘Eerste stap in De Kuip’ voor één Mini en maximaal twee ouders/begeleiders. Het is niet toegestaan om extra kinderen mee te nemen naar het evenement. 

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er daarom snel bij, want op=op.

Bestel kaarten

Zorg dat je jouw Kameraadjesclubpas bij de hand hebt. Je hebt je relatienummer nodig om in te loggen in de Ticketshop.