Inzending Kiomi (9 jaar)

Wil jij ook hier komen te staan?

Ben jij lid van de Feyenoord Juniorclub? Laat weten wanneer je jarig bent en stuur je foto op!

Schrijf je in!

Spelermascotte Feyenoord-Fortuna Sittard 16-12-2018: Kiomi was heel erg trots dat ze was ingeloot om als spelermascotte het heilige gras van de Kuip te mogen betreden. Hieronder een klein dankwoordje van Kiomi zelf van deze onvergetelijk ervaring. Ik wil jullie heel erg bedanken voor wat jullie allemaal gedaan hebben. ik vond het superleuk want ik wilde héél graag(en mocht ) met Kökcü meelopen. Kökcü is namelijk mijn lievelingsspeler. Hij was heel aardig voor mij want hij zei heel veel lieve dingen zoals : vind je het spannend ? Heb je er zin in? Heb je het koud? Pas op anders val je over het draad, (want er lag een lang draad vlak voor de trap om naar het veld te lopen.) Ik vond dat jullie heel goed voor ons gezorgd hebben. Groetjes Kiomi

Gemaakt op: 08 januari 2019

"Cool, ik ben jaloers...

Groetjes,
Coentje"

Coentje

Inzending Kiomi