Word lid

Jouw spandoek in De Kuip

Heb jij altijd al eens jouw zelfgemaakte spandoek in De Kuip willen zien hangen? Dan is dit je kans! Op zaterdag 9 november kun je – samen met 249 andere Kameraadjes - een spandoek van liefst 100 meter (!) spuiten in De Kuip. Onder leiding van het sfeerteam van FSV De Feijenoorder gaan jullie aan de slag om een supertof doek te maken. Dit spandoek wordt een dag later in De Kuip opgehangen tijdens de wedstrijd Feyenoord – RKC Waalwijk en daar mag jij óók bij zijn!
Het spandoek wordt tijdens Feyenoord – RKC Waalwijk opgehangen aan de Gerard Meijer Tribune zodat de Kameraadjes – die op de Willem van Hanegem Tribune zitten – het spandoek goed kunnen zien. Natuurlijk ga je op zaterdag ook aan de slag met je eigen spandoek. Dit doek mag je meenemen naar huis, zodat je ‘m kunt ophangen in je kamer. Of neem je hem liever mee naar Feyenoord – RKC Waalwijk voor nóg meer sfeer in De Kuip? Dat mag natuurlijk ook!

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor dit evenement start op woensdag 2 oktober om 13:00 uur. Per Kameraadjeslidmaatschap kun je één Kameraadjeskaart voor € 5,- en één kaart voor een ouder/begeleider van € 5,- per stuk kopen. Hiervoor krijg je:
·         Op zaterdag 9 november toegang tot De Kuip om aan het spandoek te werken
·         Een wedstrijdkaart voor Feyenoord – RKC Waalwijk op zondag 10 november
Het is niet verplicht om met een ouder/begeleider naar De Kuip te komen. Je mag ook alleen of samen met andere Kameraadjes het spandoek komen spuiten en de wedstrijd bekijken! 

Let op: iedereen (Kameraadjes én ouders/begeleiders) die naar de wedstrijd Feyenoord – RKC Waalwijk wil komen, dient te allen tijde in het bezit te zijn van een toegangskaart. De toegangskaarten voor de thuiswedstrijd op zondag 10 november worden overhandigd op zaterdag 9 november, tijdens het spandoek spuiten in De Kuip. Het e-ticket dat je per e-mail ontvangt is niet geldig als wedstrijdkaart. Je ontvangt je wedstrijdkaart alleen als je op zaterdag 9 november ook daadwerkelijk aanwezig bent in De Kuip bij het spuiten van het spandoek.

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er daarom snel bij, want op=op!
 
Bestel kaarten