Word lid

Feyenoord Memory

Speciaal voor Kameraadjes: Feyenoord Memory! Het spel is heel simpel en geeft altijd weer plezier. Win jij dit leuke geheugenspel?

Download het Feyenoord Memory-spel met de spelers van Feyenoord 1 via de knop hieronder. Print deze twee keer en knip alle kaarten uit. Plak als laatst een rode kaart met het Kameraadjeslogo op de achterkant van iedere spelerskaart.

Download Feyenoord Memory

Spelregels van Feyenoord Memory

Als alle kaarten afgedekt op tafel zijn neergelegd mag het eerste Kameraadje twee kaarten omdraaien. Deze kaarten laat je even liggen zodat iedereen kan zien welke Feyenoord-speler(s) op de kaarten staan. Als het dezelfde kaarten zijn dan mag je de kaarten houden en mag je nog een keer.

Zijn ze niet hetzelfde? Dan worden de kaartjes weer omgedraaid op tafel neergelegd (probeer de plaats van deze kaartjes te onthouden). Het volgende Kameraadje is nu aan de beurt.

Het Feyenoord Memory-spel is afgelopen wanneer alle kaarten op zijn. Diegene met de meeste setjes spelerskaarten heeft het spel gewonnen!

Tip van Coentje: let goed op tijdens het spel, want als je zelf niet aan de beurt bent moet je goed onthouden wat anderen omdraaien ;)