Coentje bezoekt Diergaarde Blijdorp

Ik breng op zondag 20 mei een bezoek aan Diergaarde Blijdorp en Kameraadjes mogen met mij mee! Duik zonder duikbril onder in het Oceanium. Sta oog in oog met oceaanbewoners zoals haaien, papegaaiduikers en zeeleeuwen.

In Arctica sta je bijna neus aan neus met de ijsberen en in de Tijgerkreek sta je, veilig achter een stevige ruit, tegenover de indrukwekkende tijgers… Natuurlijk kun je na zo’n reis ook lekker klauteren in de Oewanja Kinderjungle of overdekt spelen in de nieuwe binnenspeeltuin Biotopia.

Tijdens dit exclusieve evenement voor Puntertjes ontdek je de dierentuin op een unieke manier, namelijk met een echte Feyenoord-speurtocht* vol leuke opdrachten. Op verschillende plekken in Diergaarde Blijdorp staan jeugdspelers van Feyenoord die jou helpen met het beantwoorden van de vragen. Zo kom je alles te weten over de dieren!

Ga je met mij mee op avontuur in Diergaarde Blijdorp?

* Speurtocht ca. anderhalf uur, geen persoonlijke begeleiding van Blijdorp.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor dit evenement start op woensdag 25 april om 13:00 uur. Per Kameraadjeslidmaatschap kan één Kameraadjeskaart voor € 5,- en één kaart voor een ouder/begeleider van € 5,- per stuk gekocht worden. Hiervoor krijg je toegang tot de dierentuin, een Feyenoord-speurtocht en een lunchpakket.

Let op: iedereen (Kameraadjes én ouders/begeleiders) die naar ‘Coentje bezoekt Diergaarde Blijdorp’ wil komen, dient te allen tijde in het bezit te zijn van een toegangskaart. Kaarten bijkopen is mogelijk via https://www.diergaardeblijdorp.nl/koop-tickets/. Hier zit géén Feyenoord-speurtocht of lunchpakket bij. Dit geeft enkel toegang tot de dierentuin.

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er daarom snel bij, want op=op!

Bestel kaarten

Zorg dat je jouw Kameraadjesclubpas bij de hand hebt. Je hebt je relatienummer nodig om in te loggen in de Ticketshop.