Kids Tour: ontdek de geheimen van De Kuip!

Kids Tour: ontdek de geheimen van De Kuip!

De Kids Tour is een leerzame en interactieve rondleiding voor kinderen van 5 tot en met 14 jaar onder begeleiding van minimaal één ouder/verzorger. In 90 minuten ga je met een enthousiaste gids het hele stadion rond. Je komt op plekken waar normaal gesproken alleen de spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en de dug-out. Alle kids ontvangen een neklint, pen en speurboekje met daarin leuke vragen over De Kuip.

Het kan voorkomen dat bepaalde locaties verhuurd of niet beschikbaar zijn om te bezoeken tijdens een rondleiding. Helaas is dit op voorhand niet altijd te voorspellen. Houd er dus rekening mee dat de rondleiding kan afwijken van de beschrijving. Ook is het goed te weten dat Feyenoord één van de weinige (grote) clubs is waarvan de spelers nog dagelijks op het stadion aanwezig zijn, omdat er geen apart trainingscomplex aanwezig is. De kleedkamer wordt dan ook dagelijks door de spelers gebruikt waardoor deze geen onderdeel uitmaakt van de rondleiding. De gastenkleedkamer wordt in principe wel bezocht.

De Kids Tour is aan een maximum aantal deelnemers gebonden om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Indien je niet bij andere deelnemers ingedeeld wilt worden, adviseren wij je een Kids Feestje of een Privé Rondleiding te boeken.


Prijs
Kinderen 5 t/m 14 jaar: € 9,50 p.p.
Volwassenen (vanaf 15 jaar): € 13,50 p.p.
Kameraadjes: eenmalig gratis*
*Kameraadjes vanaf 5 jaar hebben eenmalig recht op een gratis Kids Tour. Je gratis kaart verzilver je door op het einde van het bestelproces jouw unieke kortingscode in te vullen. Jouw unieke kortingscode is relatienummer-postcode (8-cijferignummer beginnend met 02, voorbeeld: 02123456-1234AA).

Inclusief een drankje en kortingscoupon voor de Fanshop.

Kan je geen genoeg krijgen van Feyenoord? Vanaf 7 personen kan je de rondleiding uitbreiden met een kindermenu bij  Brasserie De Kuip of Bennie Beer (tegenover De Kuip). Volwassenen bestellen vanaf de kaart.

Prijs inclusief kindermenu
bij Brasserie De Kuip of Bennie Beer.
Kameraadjes: € 7,00 p.p.
Kinderen 5 t/m 14 jaar: € 16,50 p.p.

Bestellen kan via de knop bovenaan deze pagina. Voor meer informatie over de rondleidingen kun je contact opnemen via 0900-1908 van maandag t/m vrijdag van 9.00 t/m 20.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur.