Stel je baby voor aan Het Legioen!

Je kent de foto’s wel, van spelers die zojuist een nieuw contract hebben getekend bij Feyenoord. In de Feyenoord Business Unit poseren ze trots met hun Feyenoord-shirt en presenteren ze zich aan het grote publiek; een prachtig moment!

Word ook Kameraadje!

Je ontvangt dan vijf keer per seizoen het Kameraadjes Magazine, waarin je alles leest over jouw Feyenoord-helden!

Dat moment kun jij ook meemaken, maar dan met je eigen kleine Feyenoorder!
Als jij kaartjes hebt voor het Kameraadjes Voetbalfeest op maandag 28 maart, bieden wij jou de kans om jouw Kameraadje aan het grote publiek te tonen tijdens de Baby Presentatie, speciaal voor Kameraadjes tussen de 0 en 2 jaar.

Tijdens deze unieke Baby Presentatie gaat je zoon of dochter in de Feyenoord Business Unit op de foto met een Feyenoord-speler en Coentje. Daarnaast ontvang je een certificaat; een leuk aandenken aan deze unieke belevenis en natuurlijk hét bewijs dat je kind Feyenoorder voor het leven is!

Nog geen lid van Kameraadjes?
Meld je kleine Feyenoorder dan hier aan voor Kameraadjes en ontvang binnen 5 werkdagen een e-mail met een unieke code om één gratis kaartje te verzilveren.

Aanmelden Baby Presentatie
Vul onderstaand formulier in voor de Baby Presentatie. Je hebt de keuze uit twee sessies:

  • Sessie 1: 12:15 – 13:15
  • Sessie 2: 13:30 – 14:30

Let op: uit alle aanmeldingen worden de winnaars geselecteerd. Onderstaande aanmelding geeft dus nog geen toegang tot de Baby Presentatie. De winnaars worden voorafgaand aan het Kameraadjes Voetbalfeest per e-mail op de hoogte gesteld met verdere informatie. Zowel de baby als de begeleider hebben een toegangskaart nodig voor het Kameraadjes Voetbalfeest.

Voorwaarden
Deze actie is alleen geldig voor leden van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes. Daarnaast moet je natuurlijk een kaartje hebben voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Heb je nog geen kaartje? Koop dan nu je kaartje in de webshop. Zowel de baby als de begeleider hebben een toegangskaart nodig voor het Kameraadjes Voetbalfeest.

Wil je meer weten over het Kameraadjes Voetbalfeest? Alle informatie kun je hier vinden. 

  • Pick a date.