Metro Kameraadjes Voetbalfeest

Het Metro Kameraadjes Voetbalfeest van zondag 29 maart aanstaande is volledig uitverkocht. De laatste beschikbare kaarten voor het feest ter ere van het vijftienjarige bestaan van Juniorclub Kameraadjes werden dit weekend verkocht. De reden dat er niet meer kaarten in de verkoop gaan, is dat Feyenoord iedere bezoeker een plaats wil garanderen bij het binnenprogramma.

Omdat de grootste juniorclub van Nederland dit jaar precies 15 jaar bestaat, wordt het jaarlijkse Feyenoord Voetbalpark voor één keer vervangen door een Voetbalfeest!

Dit feest is na de Open Dag het grootste feest in De Kuip. Dat mag je dus niet missen! Het feest begint om 11.00 uur en de poorten sluiten pas weer om 17.00 uur, dus dat betekent zes uur lang feest!

Het Voetbalfeest in De Kuip vervangt komende week voor één keer het jaarlijkse Feyenoord Voetbalpark. Met meer voetbalactiviteiten voor elke leeftijdsgroep en meer persconferenties, handtekeningensessies én spetterende optredens tijdens het uitgebreide binnenprogramma, belooft het Jubileumfeest een evenement te worden om nooit te vergeten!

 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!