Open Dag 2014

Open Dag 2014

De Open Dag voor het seizoen 2014-2015 vindt plaats op zondag 20 juli. Die dag wordt de selectie voor het nieuwe voetbalseizoen gepresenteerd. Geheel volgens traditie worden nieuwe spelers en de nieuwe trainer Fred Rutten per helikopter afgezet op de middenstip van De Kuip.

Naast de spelerspresentatie vinden er in en rond De Kuip vele andere activiteiten plaats, die deel uit maken van een attractief binnen- en buitenprogramma voor jong en oud.  Tevens wordt op deze dag het nieuwe uitshirt gepresenteerd!

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 10:00 uur Opening Voetbaldorp (voor het Maasgebouw)
  • 11:00 uur Opening poorten De Kuip en aanvang activiteiten in buitenring
  • 14:15 uur Aanvang spelerspresentatie
  • 15:30 uur Aanvang handtekeningensessies
  • 17:00 uur Einde Open Dag Feyenoord

De toegang is gratis.

Activiteiten
Het terrein van De Kuip is tijdens de Open Dag verdeeld in vijf zones. Download hier de plattegrond waarop je kunt zien welke activiteiten je waar kunt vinden. Diverse sponsors en partners van Feyenoord zijn ook aanwezig met leuke activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld je hart luchten bij de ‘Kameraden Kamera’ van Radio Rijnmond en je eigen foto op de voorpagina van Metro laten plaatsen! Voor de jongste supporters is er op het parkeerterrein voor het Maasgebouw het OPEL Voetbaldorp, waar zij met een stempelkaart kunnen deelnemen aan tien verschillende activiteiten.

Feyenoord Fanshops
Op de Open Dag gaat het nieuwe uittenue voor het eerst in de verkoop. Alle Feyenoord Fanshops zijn geopend op zondag 20 juli, waaronder ook de nieuwe winkel op Centraal Station en de nieuwe winkel in De Kuip. Er zijn op de Open Dag tevens vijf extra verkooppunten in het stadion. Leden van Juniorclub Kameraadjes en Het Legioen krijgen 10% korting op vertoon van hun pas.

De speciale Open Dag tas, met o.a. de nieuwe presentatiegids en spelerskaarten, is uiteraard ook weer te koop. Voor meer informatie kijk op www.feyenoordfanshop.nl.

Kijk ook op onze Facebook pagina en laat weten dat je erbij bent op zondag 20 juli!

Reisinformatie Open Dag
Wij adviseren u om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer indien u naar de Open Dag komt. In het centrum zal het wel drukker zijn i.v.m. Rotterdam Unlimited (driedaags evenement in Rotterdam). Hieronder treft u de verdere reisinformatie aan.

NS 
De NS laat op zondag 20 juli treinen stoppen op station Rotterdam Stadion. Supporters die met de trein naar De Kuip komen, stappen dus uit voor de deur. De vertrektijden van de treinen zijn pas kort van tevoren te checken op www.ns.nl, of raadpleeg de affiches op de NS stations rond De Kuip voor vertrektijden van deze extra treinenstops naar Rotterdam Stadion. 

Vervoerbewijs NS
Wilt u niet in de rij staan bij de kaartautomaat? Koop dan van tevoren uw treinkaartje. U kunt ook reizen op een e-ticket. U regelt dit gemakkelijk en snel via www.ns.nl/eticket.

Let op: vanaf 9 juli 2014 moet iedereen op NS stations in- en uitchecken en wordt het treinkaartje vervangen door de eenmalige chipkaart. Voor meer informatie klik hier.

Tramvervoer niet gratis
In tegenstelling tot wedstrijddagen van Feyenoord is het reizen met de tram bij de Open Dag niet gratis. Klik hier om jouw reis te plannen naar De Kuip met de tram of metro.

Werkzaamheden RET 
I.v.m. de afsluiting van de Schiedamsedijk rijden de tramlijnen 12 en 23 een andere route.

De trams rijden vanaf CS via het Kruisplein, de Eendrachtsweg en het Vasteland richting de Kuip. Dit houdt in dat de trams niet langs de haltes Leuvehaven, Beurs, Stadhuis en Weena komen.

Voor degene die met de metro komen zijn de beste overstapmogelijkheden CS, Eendrachtsplein en het Wilhelminaplein om aldaar met tramlijn 12 en tramlijn 23 naar de Kuip te rijden.

Parkeren 
Het is op zondag 20 juli niet mogelijk om te parkeren op P1, P2, P3 en P4. Dit betekent dat van de reguliere parkeerplaatsen alleen P5, P5 Garage en P6 geopend is. Daarnaast kan er geparkeerd worden bij de Olympiaweg en P&R Beverwaard. Bij P&R Beverwaard is een tramverbinding richting de Kuip.

Wegwerkzaamheden
De A13 is vrijdag 18 juli 23.00 tot maandag 21 juli 05.00 uur dicht tussen knooppunt Ypenburg en Delft-Zuid (N470) richting Rotterdam. De op- en afritten Delft-Noord (8), Delft (9) en afrit Delft-Zuid (10) zijn dicht. Voor meer informatie klik hier.

Als eerste op de hoogte blijven over het nieuws omtrent de Open Dag? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Feyenoord.

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!