Feyenoord Voetbalpark 2014

Word ook Kameraadje!

Je ontvangt dan vijf keer per seizoen het Kameraadjes Magazine, waarin je alles leest over jouw Feyenoord-helden!

Feyenoord Voetbalpark 2014

Voetbalpark

Woensdag 16 april 2014 van 13:00 – 17:00 uur

Ook dit jaar organiseert Feyenoord het Voetbalpark voor alle Feyenoord-supporters van 4 t/m 14 jaar. Op woensdagmiddag 16 april vind je op het terrein van De Kuip en het parkeerterrein voor het Maasgebouw elf spectaculaire voetbalactiviteiten, Feyenoord-spelers, Coentje en nog veel meer!

Naast de elf voetbalactiviteiten zijn er kidspersconferenties en handtekeningensessies. Volg een clinic bij Feyenoord Soccer Schools of zit op de stoel van Ronald Koeman in de dug out tijdens een (korte) rondleiding. Verbeter je presentatievaardigheden door mee te doen aan een mediatraining verzorgd door Hofplein Rotterdam of neem deel aan de workshop in het Feyenoord skateboard park van Skateland. De kleinste kinderen kunnen zich laten schminken. En, er staat een wel heel bijzondere ontmoeting gepland!

Inschrijven kan hier.

Vanwege het enorme succes van de verkorte rondleiding vorig jaar, biedt Feyenoord dit seizoen de mogelijkheid om je vooraf in te schrijven, zodat je verzekerd bent van een plaats.
De verkorte rondleiding kost slechts € 5,- en inschrijven kan hier.

Kameraadjes gratis naar het Feyenoord Voetbalpark 2014

Kameraadjes hebben op 14 maart via de e-mail een persoonlijke uitnodiging met kortingscode ontvangen en kunnen hiermee een GRATIS kaart aanvragen.
Klik hier.

Nog geen Kameraadje? Meld je hier aan en krijg direct een GRATIS kaart voor Voetbalpark! Het lidmaatschap kost € 15,- per seizoen. Je betaalt nu slechts € 3,75 t/m 30 juni 2014.

Je kan ook los een kaart kopen voor het Feyenoord Voetbalpark, voor slechts € 5,- p.p.
Ouders / verzorgers hebben gratis toegang tot het park.
Klik hier om kaarten te bestellen voor het Feyenoord Voetbalpark 2014.