Met je Kameraadjes naar Pathé De Kuip!

Heb jij altijd al eens een wedstrijd van Feyenoord op het grote scherm willen zien? Dan is dit je kans!

Op zondag 7 oktober (om 14:30 uur) kun je met je kameraadjes de wedstrijd Willem II – Feyenoord bekijken in Pathé De Kuip. Op die dag wordt namelijk één van de bioscoopzalen omgetoverd tot een echte Feyenoord-zaal, exclusief voor Pupillen! YouTubers Matthy en Koen zijn er ook bij en vertellen je in de voorbeschouwing alles over de wedstrijd.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor dit evenement start op woensdag 5 september om 13:00 uur*. Per Kameraadjeslidmaatschap kun je één Kameraadjeskaart voor € 5,- en één kaart voor een ouder/begeleider van € 5,- per stuk kopen. Hiervoor krijg je toegang tot de bioscoop en een hapje en een drankje. Het is niet verplicht om met een ouder/begeleider naar Pathé De Kuip te komen. Je mag ook alleen of samen met je kameraadjes de wedstrijd komen bekijken!

Let op: iedereen (Kameraadjes én ouders/begeleiders) die naar ‘Met je Kameraadjes naar Pathé De Kuip’ wil komen, dient te allen tijde in het bezit te zijn van een toegangskaart. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er daarom snel bij, want op=op!

*Op zaterdag 8 september is het tussen 15:00 en 20:00 uur niet mogelijk om kaarten te kopen voor 'Met je Kameraadjes naar Pathé De Kuip!'. 

Bestel kaarten

Zorg dat je jouw Kameraadjesclubpas bij de hand hebt. Je hebt je relatienummer nodig om in te loggen in de Ticketshop.